Et Ürünleri
Çiftçinin refah seviyesinin yükselmesi için hayvancılığın ve tarımın ayrılamaz bir ikili olduğu inancıyla pancar üreticisi çiftçileri hayvancılıkta da desteklemek amacıyla Panagro kuruldu. Toplam 343 bin metrekare açık alan üzerinde, 80 bin metrekare kapalı alanda yer almakta ve ülkemize sektörün en büyüğüne sahip olma gururunu da yaşatmaktadır.
Panagro Et-Süt Entegre Gıda Kompleksi, teknolojik üstünlüklere sahip donanımıyla hijyenik bir ortamda doğal ve sağlıklı üretim gerçekleştirirken, kurulan üretim zinciriyle bölge ve ülke hayvancılığının da gelişiminde önemli bir rol oynamaya, katma değerli üretimle üreticinin refahı daha da artırmaya başladı.
Günlük 1.200 büyük, 3.000 küçük başlık işleme kapasitesine sahip Et ve Et Ürünleri Tesisi bu kapasitesiyle Türkiye’nin taze et tüketiminin önemli bir bölümünü karşılayabilecek durumdadır.